Gradinite - Gradinita Negoiesti

GRADINITA CU PROGRAM  NORMAL NEGOIESTI
COMUNA BRAZI, JUDETUL PRAHOVA

 „Casa noastra” este o casa noua!
     Gradinita noastra este locul în care copiii vin  „ca la ei acasa”. Caldura cu care sunt intampinati de catre cele doua doamne  educatoare (ed.Pavliuc Valerica si ed. Vlad Constanta), salile de grupa primitoare, pline de culoare si nu in ultimul rand, activitatile pe care le desfasoara impreuna ,  ii determina pe cei mici sa vina in gradinita  cu inima deschisa. Ne bucuram de aprecierea tuturor  (parinti, cadre didactice de la Scoala cu clasele I-VIII Negoiesti, Consiliul local al Primariei Brazi) ceea ce se vede in tot ce s-a realizat: de putin timp ne-am mutat intr-un local nou, cu doua spatii de joaca moderne, care te indeamna la distractie si la buna dispozitie.
     Nimic nu este mai important decat sufletul acestor mici  „omuleti” pe care noi ii formam. Si cum sa nu-ti tresalte inima cand vin la tine si iti spun „DOAMNA, TE IUBESC ”...Aceasta este rasplata noastra!
      Educatoare - Vlad Constanţa, Grădiniţa Negoieşti
Gradinita ofera asistenta medicala permanenta si colaborare cu un medic pediatru dintr-o clinica medicala renumita.

Program gradinita:
08:00 – 12:30

Activitati optionale:
- dansuri moderne;
- informatica – calculator
Spatiul educational este modern, cladirea este dotata cu aer conditionat, alarma de incendiu si antifurt, mobilier nou, jucarii, materiale didactice de ultima generatie,teren de joaca cu leagane,balansoare,topogan.

Contact:
Adresa : str. Bucegi nr. 19
Telefon :0244 481 049
Web : www.gradinitanegoiesti.ro